Websitebeheer

Sinds enkele jaren ben ik bezig met het ontwerpen en beheren van websites. Ik ben begonnen als mede beheerder van de site van de Protestantse Gemeente Harderwijk (nu www.pgharderwijk.nl). Wegens tijdgebrek heb ik hier na verloop van tijd mee moeten stoppen, maar mijn interesse was gewekt. Daarna heb ik een eigen domeinnaam gereserveerd en diverse websites voor mezelf gemaakt, waaronder de site waar u zich nu op bevindt.

Tevens adviseer ik mensen die zelf een website willen maken over hoe ze dit het beste kunnen aanpakken. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar waar je een website mee kunt maken. Mijn voorkeur gaat uit naar Joomla. Dit is een opensource CMS (Content Management Systeem) wat continue in ontwikkeling is. Hierdoor biedt dit pakket bijna eindeloze mogelijkheden en komen er nog zeer regelmatig nieuwe mogelijkheden bij.

Is uw interesse gewekt, neem dan via het contactformulier elders op deze site contact met mij op. Wellicht kan ik iets voor u betekenen.


Hieronder staat een overzicht van websites die ik gemaakt heb.

Kerkbouw Drielanden

www.kerkbouwdrielanden.nl
Deze site heb ik gebouwd in opdracht van de commissie "Kerkbouw Drielanden" ter ondersteuning van de fondswerving voor de bouw van een nieuw kerkgebouw in de wijk Drielanden in Harderwijk. De site is bijna twee jaar actief geweest. Sinds begin 2011 is de kerk ook daadwerkelijk in gebruik genomen.

Fotomika.nl

www.fotomika.nl
Deze site heb ik in opdracht van Petra ten Hoor gebouwd. Zij is fotografe en wil via deze website haar werk laten zien. De site is actief sinds begin 2011.

PV Klokkenluider

www.pv-klokkenluider.nl
Deze site heb ik samen met mijn collega Martin Limburg gebouwd in opdracht van de personeelsvereniging van dalli de Klok B.V. Deze personeelsvereniging heeft "De Klokkenluider". De site is sinds medio 2010 actief.